Liikuntaryhmät

Tiedustelut: Riitta puh. 040 861 3191


Tutustu ja osallistu: Videolla ohjattua osteojumppaa Pääkaupunkiseudun Luustoyhdistykseltä

Pääkaupunkiseudun Luustoyhdistyksellä on tarjolla 4.10.2022 alkaen kaksi vaativuudeltaan eritasoista, osteoporootikoille suunniteltua liikuntaharjoitussarjaa, jotka toteutetaan videotallenteille tehtyjen ohjausten avulla. Videotallenteen tilanneet saavat viikoittain sähköpostitse uuden linkin seuraavan viikon harjoituksiin, jotka ohjaaja videolla näyttää. Kumpikin harjoitussarja on hinnaltaan 80 €.

Virtaava liike – sopii kaikille
Harjoitusten yksi tavoite on oppia tunnistamaan, milloin keho tarvitsee liikettä, jotta aineenvaihdunta ja verenkierto toimisivat hyvin. Rennolla otteella jumpataan ja venytellään koko kehoa. Pidät varmasti, koska koko kehosysteemisi antaa hyvän olon tunteen eli palautteen välittömästi. Tämä on kehonhuoltoa parhaimmillaan, koska rentoutuselementti on mukana.

Dynaaminen osteojumppa Let’s Go! – sopii kokeneemmallekin harjoittelijalle Näillä harjoituksilla on enemmän menoa, mutta järki ja tolkku pidetään mukana. Tunneilla painotetaan nivelten liikkuvuutta, lihaskunnon ylläpitoa, lantion ja selän hyvää asentoa sekä näiden hallintaa liikkeen aikana. Sopii kokeneemmallekin harjoittelijalle. Let’s go! Tule mukaan kehittämään suorituskykyäsi.

Pikaiset ilmoittautumiset Pääkaupunkiseudun Luustoyhdistyksen toimistoon (toimisto@osteopkseutu.fi tai puh. 045 601 6105), mistä saa myös lisätietoja. Ilmoittautuneille lähetetään laskut sähköpostilla. Viikoittaisten linkkien lähetys alkaa, kun maksu on tapahtunut.


Liikuntaryhmät Lappeenranta

Hinnat: Kuntosalit, tasapainojumppa, tuolijooga ja luustojumppa 4 €/kerta (ei-jäsen 5 €/kerta), FasciaMethod 6 €/kerta (ei-jäsen 7 €).
Tervetuloa liikuntaryhmiin jäsenet ja ei jäsenet!

Liikuntaryhmät Joutseno

Vesijumppa maanantaisin klo 12-13, Palvelutalo Kangasvuokko
Hinta jäsenille 8 €/kerta, ei-jäsenille 10 €/kerta.
Tiedustelut puh. 040 727 0652 / Palvelutalo Kangasvuokko.